TÝM LA BUCHTA

 

 

 

 

Pod konceptem La Buchta se skrývá tým lidí z oboru gastronomie, žurnalistiky a designu, kteří dlouhá léta spolupracovali ve všech českých gurmánských i mnoho negurmánských časopisech. Zakládajícími členy La Buchty je naše trio Petra Frýdlová, Venny Hladik a Johana Pošová. Někde při cestách za svými profesionálními cíli jsme se všichni setkali – za desítku let jsme vytvořili spousty práce nejen pro časopisy, ale i knihy a reklamy různých koutů světa. Při těch setkáních jsme zjistili, že nás práce i vzájemná společnost baví víc, než káže jen závazek splnit úkol, a založili jsme uskupení La Buchta.

Petra Frýdlová pracuje řadu let jako food stylistka pro reklamní agentury, televizi, časopisy a knihy z celé Evropy. Při odpočinku tvoří recepty, které můžete číst na našich stránkách.

Venny Hladik vystudoval design – profesně se věnuje produktovému a grafickému designu a umění. Na labuchtím blogu píše především cestovatelské a gurmánské zážitky z cest.

Johana Pošová vystudovala uměleckou fotografii a její umění vystavují přední galerie po celé Evropě. Do labuchtího webu zpracovává většinu autentických fotografií a píše cestovatelské a gurmánské zážitky z cest.

Jitka Rákosníková je spisovatelkou a překladatelkou nejúspěšnějších kulinárních knih a encyklopedií. Je vášnivou cestovatelkou, na labuchtím webu můžete číst její encyklopedické znalosti nejen o pečení i pravidelné fejetony a gastronomické zážitky.

Eva Všetíčková pracuje řadu let jako redaktorka gurmánských časopisů a je spoluautorkou několika kuchařských knih. Její vášní je kuchyně našich předků – do La Buchty zpracovává právě toto téma + vede rozhovory se zajímavými lidmi z gastronomie.